معرفی محصول (اسید اسکوربیک ):
اسید اسکوربیک (ویتامین ث) (Ascorbic Acid) یک ویتامین محلول در آب ،به سختی قابل انحلال در الکل و غیر قابل حل در کلروفوم،اتر، و بنزن می باشد. این ماده به صورت کریستال هایی سفید یا زرد رنگ و همینطور پودری با مزه اسیدی ملایم است که یک فراورده ضد انعقادی شناخته شده است .همچنین وقتی در معرض نور قرار می گیرد کم کم تیره شده و در حالت خشک و جامد در دمای محیط و هوا پایدار و هنگام حل شدن در آب بسرعت اکسید می گردد
کاربرد:
در بدن برای مصارف گوناگون و متفاوت مانند تشکیل کلاژن برای ایجاد پوست، تاندون ها، رباط ها و عروق خونی
برای ترمیم و نگهداری غضروف، استخوان ها و دندان ها
باعث جلوگیری از سرطان و محافظت کننده از سلامت بدن در معرض آلودگی هوا، دود سيگار و نور ماوراء بنفش
باعث پیشگیری از کلسترول بد و جلوگیری از تشدید گرفتگی عروق
برای پیشگیری یا درمان سرماخوردگی
اسید اسکوربیک در مواد خوراکی یک ماده نگهدارنده طبیعی است
به علت عطر و بوی خوب برای خوشبو کردن مواد غذایی
خطرات:
اسکوربیک اسید بعلت اینکه محلول در آب و از طریق ادرار از بدن خارج می شود خطر زیادی ایجاد نمی کند.اما در دوزهای خیلی بالای اسید اسکوربیک ممکن است نامنظمی در ضربان قلب،اسهال و بیمارهای کلیوی بوجود آید.
ایمنی:
در صورت رعایت دستورالعمل های سازنده و مصرف دوز مناسب برای افراد این ماده بی خطر می باشد.