ویتامین سی(اسید اسکوربیک)

معرفی محصول (اسید اسکوربیک ):

اسید اسکوربیک (ویتامین ث) (Ascorbic Acid) یک ویتامین محلول در آب ،به سختی قابل انحلال در الکل و غیر قابل حل در کلروفوم،اتر، و بنزن می باشد. این ماده به صورت کریستال هایی سفید یا زرد رنگ و همینطور پودری با مزه اسیدی ملایم است که یک فراورده ضد انعقادی شناخته شده است .همچنین وقتی در معرض نور قرار می گیرد کم کم تیره شده و در حالت خشک و جامد در دمای محیط و هوا پایدار و هنگام حل شدن در آب بسرعت اکسید می گردد

کاربرد:

در بدن برای مصارف گوناگون و متفاوت مانند تشکیل کلاژن  برای ایجاد پوست، تاندون ها، رباط ها و عروق خونی

برای ترمیم و نگهداری غضروف، استخوان ها و دندان ها

باعث جلوگیری از سرطان و محافظت کننده از سلامت بدن در معرض آلودگی هوا، دود سيگار و نور ماوراء بنفش

باعث پیشگیری از  کلسترول بد و جلوگیری از تشدید گرفتگی عروق

برای پیشگیری یا درمان سرماخوردگی

اسید اسکوربیک در مواد خوراکی یک ماده نگهدارنده طبیعی است

به علت عطر و بوی خوب برای خوشبو کردن مواد غذایی

خطرات:

اسکوربیک اسید بعلت اینکه محلول در آب و از طریق ادرار از بدن خارج می شود خطر زیادی ایجاد نمی کند.اما در دوزهای خیلی بالای اسید اسکوربیک ممکن است نامنظمی در ضربان قلب،اسهال و بیمارهای کلیوی بوجود آید.

ایمنی:

در صورت رعایت دستورالعمل های سازنده و مصرف دوز مناسب برای افراد این ماده بی خطر می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
0 موارد محصول
حساب کاربری من