اسید استیک

اسید استیک

معرفی محصول (اسید استیک):

استیک اسید (Acetic acid) مایعی بی رنگ می باشد که دارای طعم تیز و بوی تند و زننده مانند بوی سرکه دارد . اما اسید استیک غلیظ خورنده بوده و به پوست آسیب می رساند.

کاربرد:

خاصیت ضدعفونی کننده در برابر برخی باکتری ‌ها

در درمان عفونت گوش خارجی

در غربالگری سرطان رحم

از نوع خوراکی برای کنترل سرطان

درصنعت داروسازی

در کشاورزی برای از بین بردن علف‌ های هرز

در زنبورداری به منظور استریل کردن و ضد عفونی کردن شانه

در تولید چسب

در صنایع نساجی

در تولید نفت

در تولید سرکه

در صنایع غذایی به عنوان یک طعم دهنده رقیق کننده رنگ ها، خشک کننده، اسیدی کننده محیط، عامل تمیز کننده، حلال و نگهدارنده

در صنعت رنگرزی

در ساخت فیلم ها و منسوجات عکاسی

برای ساخت چسب چوب، محصولات ساختمانی چوب، درزگیر

محصولات ضد یخ

تصفیه آب

استفاده در جوهر، رنگرزی و عطر

خطرات:

این اسید، اسیدی بسیار خورنده می باشد ، که باید با احتیاط با آن کار کرد، زیرا باعث آسیب به چشم، سوختگی، سوزش اعضایی که دارای مایعات مخاطی هستند میشود و استنشاق آن سبب آسیب به ریه ها می گردد

با بالا رفتن دما از مرز ۳۹ درجه سانتی ‌گراد، ریسک تبدیل شدن آن به یک ماده منفجره در مجاورت هوا افزایش خواهد یافت

ایمنی:

هنگام استفاده از این ماده باید از روپوش آزمایشگاهی، عینک ایمنی و دستکش ‌های مقاوم از جنس پلاستیک نیتریل استفاده نمود.

در صورت تماس با پوست و چشم ها سریعا محل آلوده شده را با آب فراوان حداقل به مدت 15 دقیقه شستشو داده و از کمک های پزشکی بهره مند شوید

در یک مکان دور از گرما و سرما یا سایر منابع احتراقی نگهداری گردد

تانک باید با سیمی متصل به زمین برای تخلیه الکتریکی وصل باشد و تنها در مقادیر محدود این محصول را ذخیره

کرد

باید مواد ناسازگار از جمله عوامل اکسیدکننده، عوامل احیاکننده، فلزات، اسیدها و مواد قلیایی را این ماده دور نگه داشت

در یک مکان خنک و با تهویه مناسب در ظرف محکم و با بسته بندی مناسب نگهداری شود

جهت مشاوره و خرید تماس حاصل فرمایید

۰۹۱۲۲۴۵۷۹۹۸

پروژه های مرتبط