معرفی محصول (سدیم اسید پیرو فسفات):
سدیم اسید پیرو فسفات ACID SODIUM PYROPHOSPHATE)) یک پودر سفیدرنگ و بدون بو است و اسیدی محلول در آب می باشد سدیم اسید پیرو فسفات به عنوان یک نمک فسفاته غذایی در صنعت مورد استفاده قرار می گیرد
کاربرد:
در تهیه بکینگ پودر و بهبوددهنده های نان و آرد.
در فرآورده های دریایی و در فراورده های گوشتی و پروتئینی جهت ثابت نگه داشتن رنگ و افزایش ماندگاری
باعث حفظ رنگ صورتی گوشت های سرد مانند هات داگ و سوسیس
در صنایع لبنیات مانند پنیرخامه ای بعنوان عامل امولسیفایر
تولید و پخت انواع «نان»
تولید «خمیر ماکارونی»
تولید و آماده سازی انواع «کیک و شیرینی و کلوچه»
تولید و آماده سازی محصولات «کنسرو» غذاهای دریایی
فرآوری «سیب زمینی» (پخته و یا نیمه جامد)
تولید و نگهداری «چیپس سیب زمینی»
خطرات:
مصرف این ماده در سطوح بالا موجب تسریع پیری و آسیب عروقی می شود.
عوارض ناشی از مصرف بیش از حد پیروفسفات سدیم : استفراغ، سردرد، کاهش خروجی ادرار ، نفخ، درد شکم، سرگیجه، ضربان قلب نامنظم
ایمنی:
به طور کلی با رعایت مقدار مصرفی این ماده خطری ایجاد نمی شود .
افرادی که بیماری کلیوی دارند، از مصرف آن اجتناب کنند.
قبل از استفاده از آن به عنوان مکمل حتماً با پزشک خود صحبت نمایید.