سدیم اسید پیرو فسفات

معرفی محصول (سدیم اسید پیرو فسفات):

سدیم اسید پیرو فسفات ACID SODIUM PYROPHOSPHATE)) یک پودر سفیدرنگ و بدون بو است و اسیدی محلول در آب می باشد سدیم اسید پیرو فسفات به عنوان یک نمک فسفاته غذایی در صنعت مورد استفاده قرار می گیرد

کاربرد:

در تهیه بکینگ پودر و بهبوددهنده های نان و آرد.

در فرآورده های دریایی و در فراورده های گوشتی و پروتئینی جهت ثابت نگه داشتن رنگ و افزایش ماندگاری

باعث حفظ رنگ صورتی گوشت های سرد مانند هات داگ و سوسیس

در صنایع لبنیات مانند پنیرخامه ای بعنوان عامل امولسیفایر

تولید و پخت انواع «نان»

تولید «خمیر ماکارونی»

تولید و آماده سازی انواع «کیک و شیرینی و کلوچه»

تولید و آماده سازی محصولات «کنسرو» غذاهای دریایی

فرآوری «سیب زمینی» (پخته و یا نیمه جامد)

تولید و نگهداری «چیپس سیب زمینی»

خطرات:

مصرف این ماده در سطوح بالا موجب تسریع پیری و آسیب عروقی می شود.

عوارض ناشی از مصرف بیش از حد پیروفسفات سدیم : استفراغ، سردرد، کاهش خروجی ادرار ، نفخ، درد شکم، سرگیجه، ضربان قلب نامنظم

ایمنی:

به طور کلی با رعایت مقدار مصرفی این ماده خطری ایجاد نمی شود .

افرادی که بیماری کلیوی دارند، از مصرف آن اجتناب کنند.

قبل از استفاده از آن به عنوان مکمل حتماً با پزشک خود صحبت نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
0 موارد محصول
حساب کاربری من