معرفی محصول (دکستروز):
دکستروز(Dextrose) قند ساده ای بوده که از ذرت ساخته شده و از نظر شیمیایی با گلوکز یکسان میباشد. از دكستروز غالباً در محصولات غذایی به عنوان شیرین كننده استفاده می گردد.
این ماده در آب و اسید استیک محلول است.
کاربرد:
به منظور خنثی سازی محصولات شور و یا ترش
به منظور بهبود ماندگاری محصولات فراوری شده
برای درمان سریع قند خون پایین
برای درمان کم آبی بدن
فراهم نمودن مواد مغذی با اسیدهای آمینه و سایر مواد
محصولات حمام
محصولات مراقبت از پوست
محصولات مراقبت از مو
خوراک دام
به عنوان مکمل بعد از تمرین بدنسازان برای پر کردن ذخایر گلیکوژن
برای رفع خستگی ناشی از فعالیت ذهنی
خطرات:
مصرف دکستروز می تواند منجر به افزایش خطرناک قند خون یا تجمع مایع در بدن گردد که ممکن است باعث ایجاد تورم و مایع در ریه ها است. افراد مبتلا به شرایط زیر باید از مصرف دکستروز پرهیز کنند:
قند خون بالا
تورم در بازوها، پاها یا پاها
سطوح پایین پتاسیم در خون
ایمنی:
توصیه می شود در استفاده از مواد غذایی قندی و دکستروز نکات لازم را رعایت فرمایید.