معرفی محصول (اسید اولئیک):
اسید اولئیک (Oleic acid) یک اسید چرب بوده که به صورت مایعی روغنی با رنگ زرد کمرنگ می باشد.
کارشناسان بهداشت اغلب استفاده از این ماده را در پخت و پز توصیه می نمایند.
از منابع اصلی این اسید در مواد غذایی روغن زیتون و روغن هسته انگور نیز حاوی اسید اولئیک می باشد.
اسید اولئیک در بسیاری از مغزها و دانهها حاوی چربی و در بسیاری از ماکیان به خصوص مرغ و بوقلمون یافت میشود.
کاربرد:
به عنوان مرطوب کننده در لوسیونها و صابونهای آرایشی
افزودن به سس سالاد، محصولات پخته شده، بستنی، لیمونادها، و طیف وسیعی از غذاهای آماده
به عنوان جایگزین برای چربیهای حیوانی مانند کره
در درمان هومیوپاتی برای کاهش کلسترول
خطرات:
در برخی از مواقع ممکن است سبب تحریک شدن دستگاه تنفسی و غشای مخاطب گردد. ممکن است که در برخی از افراد سبب آلرژی های پوستی شود.
ایمنی:
این ماده در دسته مواد ایمن و مفید قرار داشته و در مواد غذایی فراوانی وجود دارد.
اسیدهای چرب باید در مکان خشک و دور از منبع حرارت و جرقه نگهداری شوند.