معرفی محصول (آهک):
آهک انواع مختلفی دارد و بسته به اینکه با چه ماده ی معدنی شیمیایی مخلوط شده باشد کاربرد آن متفاوت خواهد بود؛(آهک زنده ، مرده ، هیدراته ، آبی ، نیمه آبی ، دولومیتی)
کاربرد:
از آهک خوراکی در صنعت غذایی و در عمل تصفیه ی چغندر قند
از آهک ساختمانی در پی ساختمان برای تشکیل سیمان جهت چسبندگی ملات
در فرایند تولید کاغذ و استفادهی از آن در تصفیهی گاز گوگرد دیاکساید از اگزوز واحدهای شیمیایی
بهعنوان مادهی ضدعفونی کننده و گندزدا
در کشاورزی برای بالابردن میزان کلسیم خاک
تولید ظروف چینی
کمک به کاهش آلودگی هوا
خطرات:
استنشاق طولانی مدت این ماده برای دستگاه تنفسی خطرناک می باشد.
در معرض غبار و پودر آهک بودن خطراتی از جمله : تحریک چشم و پوست و سرفه و عطسه را به دنبال خواهد داشت.
در صورت بلع نوع صنعتی آن ، ممکن است منجر به مسمومیت ، آسیب های شدید یا مرگ شود.
ایمنی:
گرید مواد غذایی این ماده به طور کلی بی خطر می باشد.
در صورت بلع نوع صنعتی آن به پزشک مراجعه نمایید.
پس از اتمام کار با این ماده دستهایتان را با آب بشویید.
هنگام کار با این ماده از خوردن و آشامیدن در محیط آزمایش برای جلوگیری از مسمومیت خودداری نمایید.
از تماس این ماده با چشم ، پوست و لباس خودداری نمایید.
این ماده را در محیط خنک با سیستم تهویه مناسب ذخیره سازی نمایید و از قرار دادن آن در مجاورت حرارت و منابع اشتعال پذیر خودداری نموده و ظروف آن را کاملا مهر و موم نمایید.