معرفی محصول (اسید لاکتیک):
اسید لاکتیک (Lactic acid) یک ترکیب آلی بوده و برای اولین بار در سال 1780 توسط یک شیمیدان سوئدی به نام کارل ویلهلم از شیر ترشیده استخراج شد. این ماده در حالت جامد به رنگ سفید و در حالت مایع بی رنگ می باشد. این ماده محلول در آب است . اسید لاکتیک در اثر فعالیت شدید بدنی نیز در ماهیچه ها تولید می شود.
کاربرد:
در صنایع دارویی و در تولید لاکتات های محلول در آب از مواد فعال غیر محلول
بهعنوان یک لایه بردار قوی عمل کرده
انواع سرمهای پوستی
لوسیون ها و کرم های پوست
ماسک ها و تمیز کننده های پوستی
خطرات:
افرادی که دچار افزایش سطح اسیدلاکتیک در بدن می باشند، اغلب دچار عوارض زیر می شوند:
مشکلات تنفسی
زردی پوست
دردهای شکمی
تهوع، اسهال، استفراغ
سردرد، گیجی و احساس سردرگمی
ضعف بدن و حتی کما
ایمنی:
راهکارهای کاهش اسید لاکتیک در بدن
نوشیدن آب کافی
استراحت کافی در حین نوبت های تمرین
نفس کشیدن عمیق
انجام تمرینات گرم کردن و سرد کردن
مصرف منیزیم کافی