معرفی محصول (اسید تارتاریک):
اسید تارتاریک (Tartaric acid) یا جوهر ترش در میوه ها بخصوص در انگور و مرکبات بسیار یافت میشود. شکل ظاهری این اسید به صورت کریستالهای فاقد رنگ یا پودر های سفید بدون بو با مزه ترش است که در هوا پایدار است .در آب و الکل محلول بوده و قابل سوختن و جاذب رطوبت میباشد
کاربرد:
در صنایع غذایی
ایجاد کننده مزه ترشی در مواد غذائی
در تولید آبنبات های ترش مزه
تولید آبمیوه ها و نوشیدنی های با طعم انگور .
در تهیه عسل طبیعی جهت رس نکردن عسل با دوز کم
جلوگیری از فساد غذا
در پودرهای پخت و پز بکینگ پودر
گرد خمیر مایه ،
و در سرامیکها، عکاسی ، فراورش پارچه ، آب نقره کاری آینه
رنگ آمیزی فلزی
برای تولید داروهای گوارشی
در صنعت تولید لوازم آرایشی و بهداشتی
خطرات:
در صورت تماس با چشم باعث قرمزی – درد – سوختگی عمیق میشود
در صورت خوردن باعث درد شکمی – سوختگی – شوک میشود
در صورت تنفس موجب احساس سوختگی – سرفه – تنگی نفس – گلو درد میشود
ایمنی:
در صورت احتراق ، از اسپری آب ، پودر خشک شیمیایی ، فوم مناسب یا co2 استفاده نمایید
در صورت تماس اين ماده با چشم فورا چشم را با آب فراوان به مدت ۱۵ دقیقه شستشو داده و به فوريت های پزشكی مراجعه نمایید
در صورت خورده شدن هرگز به فردی که بیهوش است چیزی نخورانید .دهان را با آب بشوييد. شخص را وادار به استفراغ نكنيد. فوراً با پزشك يا مركز پزشكی مشورت شود.
در صورت تنفس،فرد را به هوای آزاد منتقل کرده و در صورت ادامه داشتن مشکل تنفس دستگاه اکسیژن وصل گردد
محیط کار حتما باید تهویه قوی داشته باشد.
در ظروف کاملا سربسته و در محيط خشک و خنک نگهداری شود.
در هنگام استفاده از این ماده از شیلد حفاظتی یا ماسک محافظ تمام صورت و لباس ایمنی استفاده نمایید