معرفی محصول (ویتامین ای):
ویتامین ای (Vitamin E) از ویتامین های محلول در چربی می باشد. خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و از بافتهای بدن در مقابل اثرات مخرب رادیکال آزاد برخی از ترکیب های شیمیایی محافظت می نماید.
خاصیت آنتی اُکسیدانی ویتامین E موجب می شود تا از لطمه دیدن رگ ها و سکته قلبی پیشگیری نماید.
دارای خاصیت ضد انعقادی بوده که به جریان راحت خون در رگهایی که دارای پلاکت های چربی چسبنده به دیواره هستند، کمک می نماید.
کاربرد:
افزایش توانایی دستگاه ایمنی بدن
جلوگیری از پیشرفت بیماری آلزایمر
کمک به درمان بیماریهای چشمی مثل آب مروارید
کمک به درمان دژنراسیون وابسته به سن ماکولا
کاهش احتمال سکته قلبی در بیماران مبتلا به دیابت
کند کردن روند پیری سلولها
تقویت انسان در مقابل آلودگیهای زیست محیطی
مقابله با کم خونی
درمان مشکلات ناشی از چربیهای بد هضم
کمک به بهبود بیماریهای پوستی
کمک به اختلالات تولید مثل
کاهش دردهای پیش از قاعدگی
کاهش علائم و نشانههای لوپوس
منابع حاوی ویتامین ای:
در روغن های زیر یافت میشود:
روغن جوانه گندم
روغن فندق
روغن کاملینا
روغن کانولا
روغن بادام
روغن هسته انگور
روغن آفتابگردان