اسید اولئیک

معرفی محصول (اسید اولئیک):

اسید اولئیک (Oleic acid) یک اسید چرب بوده که به صورت مایعی روغنی با رنگ زرد کمرنگ می باشد.

کارشناسان بهداشت اغلب استفاده از این ماده را در پخت و پز توصیه می نمایند.

از منابع اصلی این اسید در مواد غذایی روغن زیتون و روغن هسته انگور نیز حاوی اسید اولئیک می باشد.

اسید اولئیک در بسیاری از مغزها و دانه‌ها حاوی چربی و در بسیاری از ماکیان به خصوص مرغ و بوقلمون یافت می‌شود.

کاربرد:

به عنوان مرطوب کننده در لوسیون‌ها و صابون‌های آرایشی

افزودن به سس سالاد، محصولات پخته شده، بستنی، لیمونادها، و طیف وسیعی از غذاهای آماده

به عنوان جایگزین برای چربی‌های حیوانی مانند کره

در درمان‌ هومیوپاتی برای کاهش کلسترول

خطرات:

در برخی از مواقع ممکن است سبب تحریک شدن دستگاه تنفسی و غشای مخاطب گردد. ممکن است که در برخی از افراد سبب آلرژی های پوستی شود.

ایمنی:

این ماده در دسته مواد ایمن و مفید قرار داشته و در مواد غذایی فراوانی وجود دارد.

اسیدهای چرب باید در مکان خشک و دور از منبع حرارت و جرقه نگهداری شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
0 موارد محصول
حساب کاربری من