تهیه خانگی رنگ بنفش خوراکی

تهیه خانگی رنگ بنفش خوراکی

حتما شده است که در کیک فروشی ها لایه های کیک به رنگ های مختلف و یا خامه

حتما شده است که در کیک فروشی ها لایه های کیک به رنگ های مختلف و یا خامه های رنگی و یا در تنقلات، خوراکی هایی به رنگ های مختلف دیده باشید و برایتان سوال شده باشد که چگونه این رنگ ها درست می شود. در این مطلب ما در مورد رنگ بنفش تهیه ی خانگی آن صحبت می کنیم.


رنگ های خوراکی  

قرن هاست که مردم رنگ ها را به غذا اضافه می کنند، اما نخستین رنگ خوراکی مصنوعی در سال ۱۸۵۶ از قطران زغال سنگ تولید شد. امروزه، رنگ های خوراکی از نفت تهیه می شوند.

در طول سال ها، صدها رنگ خوراکی مصنوعی معرفی شده اند، اما بیشتر آنها سمی تشخیص داده شدند. تنها تعداد انگشت شماری از رنگ های مصنوعی همچون رنگ های ژله ای شف مستر، آمریکالر، فو، خط زرد،ماگما و … همچنان در مواد غذایی استفاده می شوند. تولیدکنندگان مواد غذایی اغلب رنگ های خوراکی مصنوعی را به رنگ های خوراکی طبیعی، از قبیل بتا کاروتن و عصاره چغندر، ترجیح می دهند زیرا رنگ جذاب‌تر و درخشان‌تری ارائه می کنند.

رنگ های خوراکی در شربت – آیسینگ – خامه – کاپ کیک – بیسکوییت – سوپ – بستنی – نان – آبمیوه و… کاربرد دارند و بسته به منبع استخراج آنها می توانند خواص دارویی داشته باشند مثلا اگر از ریشه ی چغندر قرمز باشند می توانند آنتی اکسیدان های بدن را افزایش بدهند.
 
در پروسه تولید کلیه رنگ‌های طبیعی بو و طعم منابع استخراجی گرفته می شود البته خود محصول مقدار بسیار ناچیزی طعم و بو به همراه خود دارد که در تمامی موارد استفاده بعد از اضافه شدن به محصول نهایی اثری از این دو باقی نخواهد ماند.
رنگ های خوراکی در قیمت ها و برند های مختلفی به فروش می روند.
 
تهیه خانگی رنگ بنفش
 
هر یک از موارد گفته شده در مطلب پایین را بنابر صلاح دید جوشانده و خارج کرد و یا می توان آن را با آسیاب کن آسیاب کرده و تفاله ی آن را خارج کردو استفاده کرد.
تهیه خانگی رنگ بنفش خوراکی
ریشه چغندر قرمز
 
تهیه خانگی رنگ بنفش خوراکی
کلم بنفش
 
تهیه خانگی رنگ بنفش خوراکی

پوست بادمجان

 

 
 
 
 
Pin It

ثبت دیدگاه